Knutseltips

Artoek heeft een eigen kanaal met instructiefilmpjes. Abonneer je om op de hoogte te blijven!


Knippen, vouwen en plakken kan iedereen. Tips voor betere, snellere, mooiere of makkelijkere traktaties van de bouwplaten:

  • Gebruik goed materiaal!
  • Een scherpe schaar die goed in de hand ligt knipt mooier en sneller. Bovendien word je minder snel moe en krijg je minder snel blaren. Want 30 traktaties uitknippen is niet niks. Rechte stukken kunnen ook gesneden worden. Met een stanley-mesje, op een snijmat, langs een metalen lineaal of met een snij-machine.
  • Gebruik een goede sneldrogende lijm en geen waterige kleuterzetmeelbehangselachtige lijm. Er bestaan ook handige lijmstriprollers. Nietjes en plakband ogen iets minder fraai, maar zijn enorme tijdbespaarders! Op niet zichtbare plekken of bontgekleurde oppervlakken zeker gebruiken!
  • Recht vouwen is een kunst! Vouw lange rechte lijnen altijd mbv een lineaal of rechte plaat. Dikker papier of karton is lastig te vouwen, je kunt de vouwlijnen voorrillen door met een bot mes of lege balpen langs een lineaal over de lijn te gaan.
  • Voordeel van de kant en klare bouwplaten van Artoek (tov zelf printen of kopiëren) is dat je automatisch de beste kwaliteit papier en inkt hebt, en de bouwplaten zijn zo uitgesneden dat het minder knipwerk is. De prijs zal nagenoeg hetzelfde zijn als een kleurkopie of print, inkttoners zijn kostbaar!

Enne; lang leve de lol, het is maar een traktatie. Het gaat om het gebaar, dat je er aandacht aan hebt besteed. Perfect hoeft echt niet. Stressen evenmin. Laat kinderen gerust zelf de traktaties maken als ze dat graag willen!VERZEND & RETOUR

F.A.Q.

CONTACT

OVER ARTOEK

KIEKJES

VOORWAARDEN

WASVOORSCHRIFTEN

KNUTSELTIPS
 

Bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden.
Gratis bezorgd vanaf €55,- in Nederland (daaronder zijn de verzendkosten €5,50).
Gratis bezorgd vanaf €85,- in Europa zone1 (daaronder zijn de verzendkosten €8,50).