juridische hulp

50.00

text_tax €50.00

text_stock
text_instock
text_model
juridische hulp

tab_description

Een inbreukbrief ontvangen voor een foto terwijl je je van geen kwaad bewust was? Grote kans dat de claim niet klopt...
Betaal niet klakkeloos en reageer ALTIJD met een tegenvoorstel! Wie zwijgt stemt toe en mocht het tot een rechtszaak komen dan neemt de rechter dat mee in de beoordeling.

Kijk hier voor tips bij een inbreukbrief.
Kijk hier voor de 25 meestgebruikte trucjes bij foto's.
Kijk hier voor een voorbeeld van een tegenvoorstel.

Geen tijd of zin om zelf een tegenvoorstel te schrijven? Of was je sowieso van plan een jurist er op te zetten? Voor €50,- schrijf ik een tegenvoorstel* op maat.
Ben je al verder in het proces en heb je juridische hulp nodig? Ik kan je adviseren en als gemachtigde optreden tot en met de eerste rechtszaak. Deze kosten mag je verhalen op de tegenpartij.

NVJ-leden kunnen voor gratis rechtshulp terecht bij hun vereniging. Sowieso de hoogste tijd dat NVJ het probleem van onredelijke fotoclaims eens op de agenda zet.

Garanties kan niemand geven. Het is een woordenstrijd en er wordt lijdelijk beslist. Degene wiens verhaal de rechter het meest aannemelijk vindt wint. Soms heb je pech met de rechter. Eerlijkheid duurt het langst en ik hoop dat degenen die absurde bedragen claimen in zaken waar geen opzet in het spel was ooit strafrechtelijk aangepakt zullen worden.
Het auteursrecht op foto's is al jaren een juristenfeestje. Veel juridisch geblabla met no-cure-no-pay-juristen aan de ene zijde en geen of onbetaalbare juristen aan de andere zijde.

Bij octrooirecht moet een rechter oordelen over vindingen die vaak zo wollig mogelijk beschreven zijn. Ik heb tijdens mijn opleiding aan de TU Delft het vak octrooirecht gehad. Twee vindingen van mij zijn geoctrooieerd. Ik heb een keer een sommatiebrief ontvangen voor de hangtent uit mijn winkel, die claim is ingetrokken omdat het octrooi ongeldig bleek. Op uurbasis kan ik, mits het octrooi en de inbreukbrief in het Nederlands zijn, een inschatting maken of een inbreukbrief klopt.

* In de Nederlandse taal gebaseerd op de Nederlandse wet.

    
Bestellen


VERZEND & RETOUR

F.A.Q.

CONTACT

OVER ARTOEK

KIEKJES

VOORWAARDEN

WASVOORSCHRIFTEN

KNUTSELTIPS
 

Bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur verzonden.
Gratis bezorgd vanaf €55,- in Nederland (daaronder zijn de verzendkosten €5,50).
Gratis bezorgd vanaf €85,- in Europa zone1 (daaronder zijn de verzendkosten €8,50).